Petje borduren

Petje borduren

Handdoek met naamAlle informatie rondom het onderwerp petje borduren zal hier worden besproken.

Een petje borduren is een leuk cadeau voor een vriend of voor een afscheid van een collega.  Een petje borduren of volgens anderen een cap borduren kan in verschillende kleuren. Het aanbod van alle petjes of caps is te vinden op de webwinkel www.borduurwebwinkel.nl.  Een petje borduren zorgt voor een unieke uitstraling. Op school of tijdens het sporten ben jij de enige met die pet of cap. Indien je je petje of cap bent verloren kun je je eigen petje of cap altijd herkennen omdat het uniek en speciaal voor jou is gemaakt. Een petje borduren of cap borduren kan met een naam, een logo of beide. Ook een pakkende tekst of slogan kan op het petje of cap worden geborduurd. In principe is alles mogelijk.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->