Overhemden korte mouw borduren

Overhemden korte mouw borduren

Overhemden korte mouw bordurenAlle informatie rondom het onderwerp overhemden korte mouw borduren zal hier worden besproken.

Overhemden korte mouw borduren is in de zomer het meest geschikt. Het is buiten te warm voor lange mouwen maar u wilt niet in een T-shirt rondlopen. Om de overhemden uniek te maken kunt u deze laten borduren. Bij overhemden korte mouw borduren kunnen er logo’s, namen of tekst op de overhemden worden geplaatst. De overhemden zullen een chique uitstraling hebben ten opzichte van de standaard overhemden met een korte mouw. U bent herkenbaar voor anderen en uw collega’s. De overhemden zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. De kleur van het borduursel kunt u zelf bepalen. Dit kan dezelfde kleur zijn als het bedrijfslogo of juist een contrasterende kleur. Voor het volledige aanbod overhemden korte mouw borduren kijkt u op www.borduurwebwinkel.nl.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->