Joggingbroeken borduren

Joggingbroeken borduren

Joggingbroeken bordurenAlle informatie rondom het onderwerp joggingbroeken borduren zal hier worden besproken.

Tijdens het sporten is een joggingbroek een ideale sportbroek. Het nadeel van joggingbroeken is dat bijna iedereen dezelfde draagt. Door een joggingbroek te borduren maak je de broek uniek en val je op tussen de rest. Op een joggingbroek kan een logo of naam worden geborduurd. Dit kan in verschillende kleuren gedaan worden. Een joggingbroek is naast een sportbroek ook geschikt als onderdeel van een huispak. De persoonlijke joggingbroek zorgt ervoor dat niet per ongeluk iemand naders jouw joggingbroek aantrekt. De joggingbroeken zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Voor het complete assortiment joggingbroeken borduren heeft de webshop www.borduurwebwinkel.nl een overzicht gemaakt. De joggingbroeken borduren kunnen vanaf 1 stuk worden besteld. Bij afname van meerdere joggingbroeken daalt de prijs met flinke percentages.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

53%
Baby joggingbroek met naam (grijs)

BABY JOGGINGBROEK MET NAAM (GRIJS)

Baby joggingbroek bedrukken met naam, tekst of logo!

€ 29,95 stuk incl. BTW en opdruk

€ 13,95 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->