Hemdjes borduren

Hemdjes borduren

Alle informatie rondom het onderwerp hemdjes borduren zal hier worden besproken.

Hemdjes bordurenEen hemdje is een kleding stuk die meestal onder andere kleding wordt gedragen wanneer het iets frisser begint te worden. Bij warmere dagen kan het hemdje als een los bovenstuk worden gedragen. Dit hemdje kan persoonlijk en uniek worden geborduurd door er een naam of logo aan toe te voegen. Met een hemdje borduren zorg je voor onderscheid bij de rest. Tijdens het sporten is je naam zichtbaar voor de rest. Niet alleen bij het sporten is dit mogelijk, ook bedrijven of verenigingen kunnen hun logo of naam op een hemdje laten borduren. Het hemdje is op die manier herkenbaar voor de klant en leden van de vereniging. De hemdjes zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar. Ook het stiksel kan in gewenste kleur worden besteld.  Kijk voor het volledige assortiment hemdjes borduren op de webshop van www.borduurwebwinkel.nl.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het bedrijf www.borduurwebwinkel.nl is gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Apeldoorn. Al meer dan vijf jaar borduren zij verschillende soorten (bad)textiel. Zeer uiteenlopend voor particulieren als ook voor bedrijven. De website www.borduurwebwinkel.nl is gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige kwaliteitsproducten in het (bad)textiel. Vijf jaar geleden is dit bedrijf begonnen en sinds vorig jaar zijn een aantal borduurmachines vervangen voor nieuwe machines. De borduurmachines die zij bezitten hebben een zeer hoge kwaliteits borduring. Zij kunnen ook voor particulieren (bad)textiele producten met verschillende teksten borduren.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->

Het borduren van teksten op (bad)textiel kan op onder meer de verschillende producten: Badlakens, Broeken, Fleece jacks, Handdoeken, Overhemden, Petjes, Mutsen, Strandlakens, T-shirts, Trainingspakken of vesten. Indien u reeds kleding bezit waar een logo op moet worden geborduurd, is dit bespreekbaar.

Achter de website van www.borduurwebwinkel.nl werkt een flexibel enthousiast team van medewerkers. Dit team werkt sinds 2007 aan borduurwerk voor particulieren en aan grotere aantallen voor bedrijven. Kenmerkend voor de medewerkers zijn hun teamspirit en openheid in hun werk. Indien een product niet goed is, wordt het vervangen en indien nodig het ontwerp in overleg met de klant aangepast naar een beter te borduren ontwerp. Door deze samenwerking tussen de opdrachtgever en de borduurwebwinkel blijft de vraag naar hun producten stijgen.

Bekijk hier alles over borduren & cadeaus ->